tiistai 22. marraskuuta 2011

Nyt kun vuosi mennyt on ja taas marraskuu...

Vuosi on pitkä aika ja niin lyhyt. Vuosi sitten työtoverini aloitti uuden kirjabloginsa. Nyt se on vuoden vanha ja kasvanut jo niin isoksi ettei uskoisi vuoden vanhaksi tapaukseksi. Käy vaikka katsomassa: Tästä Onnea blogille, josta on kasvanut vakava harrastus ja tiedä mitä tulevaisuudessa tuleekaan.
Blogeilla, nettisivuilla ja kaikella muullakin on sama menestymisen sisältö - sen pitäjällä on jotain uutta tuoretta sanottavaa. On tietysti kahden minuutin julkisuusarvot ja kävelin juuri Sellossa viikonloppuna sellaisen ohi. Siellä mies istui kaivurissaan. Surulllinen näky.
Maailmasta on tullut sellainen, että jokaisen on oltava julkkis tai rikas tai vaikutusvaltainen. Ei väliä millä keinoin. Se on surullista eikä siitä sen enempää.
Ei riitä, jos tavallisen työpäivän jälkeen tapaa ystäviä, syö hyvin ja nukkuu hyvin ja on onnellinen. Sitähän tämä kaikkien elämä on hengitysharjoituksia ja yhteyttämisessä sitoutuneen energian vapauttamista omiin tarpeisiin. Miksi siitä kuonasta eroonpääsemisestä pitää tehdä niin julkista?
Ymmärtäkää nyt on marraskuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.